Foto

Politický názor vyjádřil vandalismem

Muž zničil billboard a pak se z místa pokusil utéct, zadržel ho ale pohotový svědek

Autor: Jana Holá čtvrtek 5. září 12:16 , aktualizace 12:16

Vandalství Zadržení pachatele

Partner článku – Ski klinovec


     Mnozí lidé si bohužel neuvědomují, že jejich politický ani osobní názor je v žádném případě neopravňuje k vandalství či ničení cizího majetku.

     Včera večer na toto jednoduché pravidlo zapomněl muž, který se rozhodl svůj politický názor vyjádřit roztrháním předvolebního billboardu umístěného ve Zborovské ulici v Plzni. Ten začal postupně strhávat a cpát do nedaleké popelnice.

     Mužovo jednání se nelíbilo kolemjdoucímu muži narozenému v roce 1985, který na místo přivolal policii, v tu chvíli ale začal vandal utíkat. Muži se ho podařilo nejen dohnat, ale i zadržet a přivolaným policistům předat.

     "Na místě byl zajištěn muž narozený v roce 1998," potvrdila nám tisková mluvčí policie s tím, že se policisté případem dále zabývají.


Ski klinovec

Největší lyžařsky propojený areál v ČR. Přes 31 km sjezdovek všech obtížností. 5 lanovek z toho 3 s oranžovou bublinou. Luxusní večerní lyžování na modré sjezdovce dlouhé 1,5km a s nejnovější lanovkou s vyhřívanými sedadly. Lyžařská škola s dětským parkem s posuvnými pásy v Jáchymově.