Foto

V převráceném autobuse zůstali uvězněni lidé

Okolnosti noční dopravní nehody šetří policisté

Autor: Jana Holá středa 9. října 08:14 , aktualizace 09:29

Nehody

Partner článku – Autocentrum Jan Šmucler


     V noci na dnešek krátce po půl jedenácté došlo u Střapole na Rokycansku k dopravní nehodě, během které na rozbahněné silnici nezvládl řízení řidič autobusu, vyjel mimo vozovku a s vozidlem se převrátil na bok.

     Z místa bylo hlášeno zaklínění osob, protože autobus ležel na straně dveří, takže k nehodě okamžitě vyjely všechny záchranné složky. Jako první k nehodě dojeli policisté, kterým se dvě osoby uvězněné v autobuse podařilo vyprostit nouzovým výlezem.

     Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, zatímco oba vyproštěné si převzali k vyšetření záchranáři, ti zjistili, že oba lidé měli veliké štěstí a z nehody vyvázli bez zranění.

     Okolnosti nehody šetří policie, jejich zprávu doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     "Řidič narozený v roce 1966 jel s autobusem Iveco po komunikaci II. třídy číslo 233 ve směru od obce Střapce na Sedlecko a kvůli souvislé vrstvě bláta po celé šířce komunikace se s autobusem dostal do samovolného smyku, kdy došlo k převrácení autobusu na pravý bok. Při nehodě neutrpěla žádná osoba zranění a dechová zkouška byla u řidiče negativní. Nehodou se dále zabývají dopravní policisté z územního odboru Rokycany," uvedl k nehodě tiskový mluvčí policistů.

Foto HZS

Autocentrum Jan Šmucler

Autocentrum Jan Šmucler Naší vizí je být exkluzivním rodinným dealerstvím, které se výrazně odlišuje od konkurence a svými službami a péčí ji vysoce převyšuje.