Foto

Mladý řidič z autobazaru ve vteřině udělal vrakoviště

Majitel autobazaru zřejmě nevěřil svým očím, napočítal deset zničených vystavených vozů

Autor: Petr Novák pátek 4. října 13:10 , aktualizace 13:16

Nehody


    V noci na včerejšek kolem druhé hodiny došlo na výjezdu z Domažlic na Havlovice k hromadné dopravní nehodě, během které velice rychle jedoucí mladý řidič s vozem BMW prorazil plot autobazaru a zničil zde deset vystavených vozidel.

    Při nehodě naštěstí nedošlo ke zranění osob, na místo ale museli vyjet hasiči, kteří zajistili prostor nehody a provedli úklid trosek poškozených vozů.

    "Dvaadvacetiletý řidič nepřizpůsobil rychlost vozidla, po projetí pravotočivé zátočiny dostal s autem na vozovce smyk a vyjel mimo komunikaci, kde došlo ke střetu s oplocením jednoho z autobazarů a následně i k poškození zaparkovaných vozidel.
     Dechovou zkoušku na alkohol i test na návykové látky měl řidič negativní. Škoda byla vyčíslena na částku přesahující 600 tisíc korun a dopravní nehodou se zabývají domažličtí dopravní policisté," uvedla nám k nehodě tisková mluvčí policie.

Foto PČR

Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.