Foto

Téměř devadesátiletý řidič nezvládl řízení a s vozem skončil ve stromě

K dopravní nehodě v Heyrovského ulici v Plzni vyjížděly v noci všechny záchranné složky

Autor: Jana Holá čtvrtek 1. srpna 12:05 , aktualizace 12:05

Nehody

Partner článku – Ecocity taxi


     Včera před desátou hodinou večer došlo v Heyrovského ulici v Plzni k dopravní nehodě, během které osobní vůz značky Hyundai vjel do protisměru, tam přejel obrubník a nakonec narazil do stromu.

     Z místa bylo hlášeno možné zranění velmi starého řidiče, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči. 

     Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, zatímco řidiče si do péče převzali záchranáři.

     "Na místě nehody jsme vyšetřili muže narozeného v roce 1937, kdy jeho stav nevyžadoval transport a byl proto ponechán na místě," uvedla nám mluvčí záchranářů.   

     "Včera před desátou hodinou jel Heyrovského ulicí v Plzni sedmaosmdesátiletý řidič s osobním vozidlem Hyundai. Z nezjištěných příčin vyjel s vozidlem vlevo do protisměru, pak najel na kostkový pruh zastávky, kde narazil do obrubníku a poté do stromu. Po nárazu bylo vozidlo odmrštěno a otočeno vpravo.
     Provedená dechová zkouška u řidiče vyloučila požití alkoholu a dopravní nehodou se nadále zabývají policisté z dopravního inspektorátu,"
popsala nehodu mluvčí policie s tím, že celková škoda byla vyčíslena na padesát pět tisíc korun.

Foto HZS

Ecocity taxi

Není Vám lhostejná příroda? Přejete si cestovat pohodlně a zároveň být šetrní k životnímu prostředí? Ať už preferujete ekologickou nebo luxusní jízdu, s námi máte na výběr. Naše flotila je vybavena moderními a velice komfortními vozy ŠKODA Octavia CNG, ŠKODA ENYAQ iV.