Foto Video

Mladá řidička nezvládla řízení a s vozem narazila do stromu

Zraněnou ženu i s dítětem záchranáři transportovali do nemocnice

Autor: Jana Holá čtvrtek 24. října 13:50 , aktualizace 13:50

Nehody

Partner článku – Sjednejto.cz


     Včera před desátou hodinou dopoledne došlo mezi Kralovicemi a Lednicí k vážné dopravní nehodě, během které osobní vůz Škoda vyjel ze silnice, srazil dopravní značku a narazil do stromu.

     Z místa bylo hlášeno zranění osob včetně dítěte, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali mladou ženu s malým dítětem.
     "Ženu narozenou v roce 2004 jsme se středně těžkým zraněním transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň a dítě k observaci tamtéž," sdělila nám mluvčí záchranářů.

     Hasiči nakonec ještě museli zlikvidovat únik chladící kapaliny pomocí sorbentu.

     "Řidička narozená v roce 2004 jela s osobním vozem Škoda Fabia od Lednice na Kralovice, když v levotočivé zatáčce v klesání zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy, vyjela vpravo mimo vozovku, kde se střetla s dopravním značením a stromem.
     Okolnostmi nehody se dále zabýváme, požití alkoholu bylo u řidičky vyloučeno dechovou zkouškou,"
uvedla nám tisková mluvčí policie.

Foto, video: hasiči

Sjednejto.cz

Jsem Hledáček a mám neveřejné nabídky jen pro Vás. Co to je neveřejná nabídka? Co jsou neveřejné nabídky?Zjednodušeně jsou to nabídky, ke kterým se jako jednotlivec nemáte šanci dostat.