Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet šestnáctiletého motorkáře s autem

Na Jateční v Plzni zasahovaly všechny záchranné složky

Autor: Jana Holá pátek 3. května 14:40 , aktualizace 16:18

Doprava Nehody

     Dnes odpoledne po druhé hodině došlo v Plzni na křižovatce Jateční třídy a Těšínské ulice dopravní nehodě, během které došlo k pádu mladého motocyklisty, jeho následnému nárazu do auta a zaklínění pod ním.

     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, svědci motorkáři pomohli zpod auta a pak již na místo dorazili policisté ze Speciální pořádkové jednotky, kteří zajistili prostor a motorkáři poskytli předlékařskou první pomoc.

     Jen chvíli na to si muže do péče převzali záchranáři, kteří ho na místě ošetřili a poté transportovali do nemocnice. Vyšetřili také malou holčičku, která cestovala s maminkou v automobilu a aby zmírnili její stres z nehody, obdarovali jí plyšovým Kryštůfkem, kterého pro podobné případy vozí s sebou. Holčička naštěstí žádné zranění neutrpěla a mohla tak být ponechána v péči maminky.
     "Šestnáctiletého chlapce jsme pro závažnou mechaniku nehody a pro středně těžká zranění při vědomí transportovali na Akutní zónu Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     Podle informací z místa jel motocyklista od rokycanské třídy a při odbočování vlevo do Jateční předjížděl jiné vozidlo. Při tom ale zřejmě přehlédl středový ostrůvek, narazil do něj a i se strojem spadl pod kola vozu Škoda řidičky přijíždějící z Těšínské ulice.

     Okolnosti nehody nyní na místě šetří policie, provoz v křižovatce je částečně blokován a dopravu proto řídí policisté. 

Aktualizace:

     "Řidič narozený v roce 2007 jel s motocyklem Honda Jateční ulicí ve směru od Rokycanské třídy a v prostoru křižovatky s Těšínskou ulicí s motorkou havaroval, kdy až následně došlo ke střetu s projíždějícím vozidlem Škoda, které řídila řidička narozená v roce 1996. Dechové zkoušky na alkohol byly u řidiče i řidičky negativní a přesnou příčinou dopravní nehody se zabývají plzeňští policisté," sdělila nám tisková mluvčí policie.


 


Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.